Link Check

 Solutie mobila de preluare a comenzilor la masa de catre ospatari pentru eficientizarea procesului de preluare a comenzilor la masa. Designul atragator si usurinta preluarii comenzilor permit angajatilor preluarea rapida a comenzilor, avand posibilitatea de deservire a mai multor clienti intr-un timp mai scurt.

 

Mese

Mese

– Solutie mobila de prelucrare a comenzilor
– Utilizare terminale mobile de ultima generatie ruland sistemul de operare Windows Phone 8
– Identificare fiecarui dispozitiv si incarcarea ospatarului specific alocat
– Incarcarea meselor alocate ospatarului sau a tuturor meselor din sala
– Vizualizarea meselor ocupate, a valorii consumatiei si a ospatarului alocat

Comanda

– Vizualizarea in orice moment a consumatiei acumuluate pe fiecare masa
– Gruparea articolelor comandate conform asezarii / combinarii acestora pe farfurie
– Transmiterea comenzilor in momentul validarii directe la bar, bucatarie, pizzeria ( sectiile de preparare definite)

Comanda
Subgrupa

Subgrupe

– Identificarea foarte rapida a articolelor comandate folosind cautarea dupa grupe, subgrupe.
– Posibilitatea de specificare a modului de preparare la nivel de articol

 

Caracteristici:

– Siguranta – Accesul in program se face baza unei parole individuale, fiecarui utilizator i se poate aloca un nivel de administrare corespunzator si access particularizat la diferite rapoarte. Particularizarea drepturilor si restrictiilor fiecarui utilizator se poate face cu usurinta. Utilizatorii cu un nivel mai ridicat de administrare au acces la rapoarte de anulari , mutari de mese sau stergeri de produse. Baza de date este securizata, eliminand riscul de a se intervene asupra datelor.

– Fiabilitate – Usurinta  cu care se face operarea comenzilor , posibilitatea gruparii produselor pe farfurie si adaugarea preferintelor clientilor si transmiterea acestor informatii catre imprimanta de bucatarie fac ca solutia sa se adapteze usor la diferitele nevoi ale clientilor. Vizualizarea starilor meselor si valorii comenzilor deja existente pe masa sau renuntarea la comanda se face prin simpla utilizare a solutiei mobile.

– Adaptabilitate – Posibilitatea adapatarii rapoartelor dupa nevoile clientilor este o caracteristica esentiala a oricarei solutii alese. Acest modul se poate instala pe orice dispozitiv mobil cu windows mobile 8 sau windows mobile 8.1, fiind usor accesibil tuturor clientilor care doresc automatizarea procesului de comanda.