Despre

Suntem Link Data Business, pe scurt LDB, o companie specializată în crearea de soluții personalizate pentru managementul afacerilor. Soluțiile pe care le propunem sunt date de programe personalizate de gestiune a diferitelor activități specifice în cadrul afacerilor din domeniul retail, depozite de mărfuri, distribuție, baruri și restaurante.

Pornim de la gestiunea eficientă doar a anumitor procese din cadrul acestor domenii, soluțiile noastre având capacitatea să se extindă până la preluarea întregii activități de management a proceselor, a mărfurilor și a personalului din cadrul unei companii.

Soluțiile LDB sunt construite astfel încât să ofere un grad ridicat de interactivitate, au comenzi și funcții ușor de utilizat, astfel încât să automatizeze o parte cât mai mare din procesele de gestiune ale afacerilor. Odată implementate, soluțiile LDB vor contribui semnificat în procesele de gestiune a produselor, a meselor, a rezervărilor pentru restaurante, sau a proceselor de plăți și emitere a facturilor, ceea ce va permite personalului angajat clientului nostru să se concentreze pe performanță în ceea ce privește serviciul oferit clientului. Până la urmă, într-un restaurant, atitudinea, atenția și promptitudinea chelnerului sunt un criteriu de evaluare important în ochii clientului.

Prin asigurarea unei gestiuni eficiente a activității, soluțiile noastre oferă în permanență o privire de ansamblu asupra activității companiei, ceea ce permite o intervenție promptă în momentul în care un mecanism din sistemul afacerii începe să nu mai funcționeze la parametrii normali.

Experiența echipei noastre ne permite să evaluăm cu precizie nevoile unei afaceri în funcție de tipul de activitate, dar o discuție cu beneficiarul este vitală pentru a putea veni cu o soluție personaliztă. Chiar dacă sunt active în același domeniu, au aceleași produse și procese, două companii au, de obicei abordări diferite asupra gestiunii procesului, abordări care trebuie să se regăsească în soluțiile software pe care le propunem.